Diensten

Onze klantenkring is breed. Van particulier werk tot grootonderhoud bij scholen, van de zakelijke markt tot kerkgebouwen en VVE’s. Dit vraagt om een flexibele aanpak: van één dag schilderen tot een projectmatige aanpak voor werken die maanden doorlopen.

Schilderwerk

Uw schilderwerk kunt u aan ons met alle vertrouwen uit handen geven. Of het om onderhouds-, nieuwbouw- of binnenschilderwerk gaat, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, VVE’s, scholen, instellingen etc. Met al jaren ervaring en vakkundig personeel brengen wij uw klus tot een goed einde.

Spuitwerk

 • Airless spuiten: Deze spuittechniek gebruiken wij voor het spuiten van muurverven. Het voordeel hiervan is dat het eindresultaat erg strak is en dat er veel tijdwinst mee behaald kan worden. Bij het verspuiten van muurverven ontstaat altijd erg veel nevel, voorwaarde voor het gebruiken van deze techniek is dan ook dat de ruimte helemaal afgedekt of leeg is.
 • Aircoat spuiten: Recent hebben wij ons gericht op het spuiten van watergedragen lakken. Binnen mogen wij alleen nog met watergedragen producten werken, deze producten hebben andere eigenschappen dan de verven die wij buiten gebruiken. De watergedragen producten lenen zich erg goed voor spuitwerk, het resultaat is met “traditioneel kwasten” niet te evenaren. Bijkomende voordelen zijn dat er weinig nevel ontstaat en dat het een zeer efficiënte methode is.
 • Spack spuiten: Al jaren houden wij ons bezig met het spuiten van spack op kleine schaal. Voor het spuiten of repareren van uw spackplafond bent u bij ons aan het juiste adres.

Wandafwerking

Wij leveren een breed assortiment aan wandafwerking. Door de jaren heen hebben wij al veel soorten wandafwerking toegepast. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Behang
 • Fotobehang
 • Glasvlies
 • Renovlies
 • Spachtelputz

Beglazing

Ook voor al uw beglazing bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en veel kleine tot middelgrote projecten uitgevoerd. Wij kunnen een groot aanbod aan glas leveren en plaatsen.

Deco

Om u als klant nog meer service te kunnen bieden kunt u bij ons ook terecht voor een eigentijds assortiment vloeren en zonwering. Door het aanbieden van dit totaalpakket heeft u als klant maar één aanspreekpunt en kunnen wij het werk binnen een strak tijdschema uitvoeren.

Vloeren

Ukunt bij ons terecht voor:

 • Laminaat (Expert connect)
 • Click-PVC (Expert-Click)
 • Parket (Expert-Wood)

Van zowel het laminaat als de PVC-vloeren voeren wij verschillende assortimenten. Zo hebben wij assortimenten voor zwaar en licht gebruik met verschillende garantie-klasses.

Zonwering

Wij leveren en monteren binnenzonwering uit de Copagro Sunshine collectie. De keuze bestaat uit de populaire producten Duette® Shades, Plisse shades, Rolgordijnen, Lamellen,  Jaloezieën en Vouwgordijnen. De collectie is uitermate aantrekkelijk samengesteld, met nieuwe decoratieve stoffen en de voortzetting van de populaire huidige stoffen. De producten uit deze collectie worden aangeboden met diverse comfortabele bedieningssoorten tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor advies of stalenboeken!

Stucwerk

Wilt u uw huis binnen een opknapbeurt geven en wilt u het gelijk goed doen? Ook klein tot middelgroot stucwerk kunnen wij voor u verzorgen. U heeft maar één aanspreekpunt en wij voeren het werk vakkundig uit.

Houtrot reparaties

Vaak komt het voor dat wij tijdens het schilderen houtrot constateren, of dat vooraf al bekend is dat er veel houtrot aanwezig is. Geen nood, wij kunnen dit vakkundig repareren en het bouwdeel kan weer jaren mee. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste reparatietechnieken en hebben hier recent cursussen voor gevolgd.

Meestal is het repareren van houtrot voordeliger dan het vervangen van het houtwerk. Veel plekken kunnen gerepareerd worden en als dit regulier onderhoud krijgt gaat het weer jaren mee. Wij kunnen op houtrotreparaties een garantie geven tot wel 10 jaar.